Det har vært noen tøffe sommeruker for Vigdis Tannvik (43) fra Buvika. Rett før hun skulle gå ut i ferie ble hun rammet av hjerneslag. Nå er hun på bedringens vei, og onsdag fikk hun en liten oppreisning.

I en konkurranse på Facebook, arrangert av Lian Restaurant, stakk Tannvik av med premien. Det innebærer to billetter til Bruce Springsteen-konserten i Trondheim neste uke, med oppvarming på Lian restaurant, der det serveres buffet med sjølbygga burger, jordbær, softis og kaffe. Over 2400 personer var med i trekningen om premien.

- Jeg er helt sjokkert. Da jeg fikk telefonen ble jeg bare sittende å le. Det har vært så mye negativt de siste ukene, at jeg ble helt paff. Det var ikke forventet, og jeg ble satt ut, sier Tannvik og ler høyt i telefonen.

Tannvik er i gang med utredning og tilvenning på medisiner, men har nå kommet seg på hytten på Korsvegen. Premien ble en opptur etter den tøffe tiden.

- Jeg er i grei form og på tur tilbake i hverdagen. Dette blir knall, og en fin avslutning på en ferie jeg egentlig ikke fikk. Det blir veldig gøy, sier hun.

Det er hennes mann, Kjell Ove Tannvik, som er den heldige og får blir med på konserten, og oppvarmingen på Lian.

Vigdis sier hun bestandig har likt musikken til Springsteen, men at hun aldri har vært noen ihuga fan.

- Men det å få lov til å gå på konsert med en sånn stor artist, det er noe jeg alltid har hatt lyst til. Jeg har aldri tatt meg råd, men nå gleder vi oss. Dette blir artig, sier en opprømt Tannvik til ST.