Det ble nok et tap for Buvik i serieavslutningen, hjemme på Da-tel arena. Verdal, som endte på fjerdeplass vant kampen 2-5, etter at det sto 1-1 til pause. Buvik tok ledelsen 1-0 ved Håvard Ler, og hjemmelaget så ut som et vinnerlag. Etter pause var Verdal det beste laget, og satte spikern i kista allerede etter ti minutters spill av omgangen.

Dermed endte Buvik sist i 3. divisjon, avdeling 10. Tre seire, en uavgjort og 22 tap ble fasiten etter en tung sesong. Buvik spiller i fjerdedivisjon neste sesong.

Buvik og Verdal spilte kampen med sørgebånd, etter at en av klubbens jenter 13-spillere døde av sykdom sist uke. Billettpengene ble også gitt til Barnekreftforeningen.

Buvik ønsker å takke Verdal og deres supportere for støtten. Verdal-supportere som ikke hadde anledning til å komme på kampen, ba om kontonummer for å kunne støtte innsamlingen til Barnekreftforeningen.