Ørjan Pettersen (26) fra Kvaløy la ved en feiltakelse inn et bud på 11 000 kroner på en date med rennebujenta Astrid S. Budet ble stående som vinner, og nå må Pettersen reise til London.

Veldedighetsaksjonen var i regi av NRK P3 til inntekt for Røde Kors. Det var blant annet mulig å by på en date med Sophie Elise, en statistrolle i TV-serien SKAM og ikke minst en date med Astrid S. Det hele lå ute på nettstedet QXL, melder iTromsø.

– Det var mange spennende auksjoner der. Da jeg skulle gå ut av Astrid S-auksjonen, presterte jeg heller å legge inn et bud. Det viste seg at budet var umulig å slette, sier Pettersen til iTromsø.

Pettersen har i desperasjon prøvd å selge billettene på Facebook, eller i det minste finne en reisepartner. Han hadde ikke fått napp mandag.

– Ingen har kjøpt billettene, så dette var en dyr lærepenge. Men «Modern» er veldig ivrig på å dra sammen med meg, sier 26-åringen humrende.

Pettersen jobber til daglig som kokk offshore, og har et håp om at den dyrekjøpte feiltakelsen lar seg rette opp, selv om han er bekreftet som vinner på e-post.

– Jeg har fortsatt ikke blitt kontaktet av P3, og på Astrid S' sin hjemmeside står konserten i London oppført med datoen 16. november – ikke 6. november, som det står i auksjonen, sier han til VG.

– Den niende reiser jeg ut på havet, så 16. november er jeg uansett langt ute i Nordsjøen, forteller 26-åringen.

Redaksjonssjef Jan Henrik Mo i P3 opplyser til VG at de ikke har vært i kontakt med Pettersen.

– Vi er blitt gjort oppmerksomme på saken og ser videre på den, sier han.