* Der er det hele over. KIL/Hemne slår Gimletroll 2-1 og tok et langt steg mot 1. divisjon. Nå venter avgjørende kamp mot Mjølner.

* Da er vi på overtid. Spillet bølger frem og tilbake.

* Bortelaget presser på for utligning.

* Publikumsfest i Ånesøyan. Det skal være cirka 450 tilskuere på til stede på det som kan bli en historisk dag i Hemne.

* Gult kort til Emilie Ringset

* 67 min. KIL/Hemne redder på streken. Kampen lever, her er ingen ting avgjort!!

* 65.min Nå burde det stått 3-1!! Sara Hoftun Bjerksæter passerer keeper og setter ballen på utsiden av stangen.

* KIL/Hemne holder trykket. Meyer er nære på et skudd fra 16 meter.

* 50. min. 2-1!!! Solfrid Vaagan Hofset sender hjemmelaget i ledelsen med et skudd fra 13 meter.

* 2. omgang i gang.

* Da har lagene gått til pause på stillingen 1-1. Hjemmelaget har dominert de siste ti minuttene, og det hadde ikke vært ufortjent med en scoring.

* 42. min. Ny megasjanse til Bjerksæter. KIL/Hemne styrer kampen og kommer seg til muligheter.

* 37. min. KIL/Hemne med dobbeltsjanse. Sara Bjerksæter kunne sendt hemnværingene foran igjen, men utrolig nok står det fremdeles 1-1 på Ånesøyan.

* 31. min. Der er gjestene fra Kristiansand nære ved å ta ledelsen.

* 24. min. Stor sjanse for hjemmelaget. Marielle Meyer setter ballen i mål, men en annen spiller blir avvinket for offside.

* Hjemmelaget er kommet litt mer med i kampen igjen, men sjansene uteblir så langt.

* Gimletroll har fått et lite overtak på kampen etter utligningen.

* 4. min. 1-1: Etter fire minutter av kampen utligner Gimletroll.

* 2. min. 1-0: KIL/Hemne tar ledelsen etter to minutter. Sara Hoftun Bjerksæter sender av gårde en suser fra 16 meter. For en start!

* Kampen er i gang.

* Disse starter kampen for KIL/Hemne: Cecilie Lervik, Hilde Rosøy (K) - Emilie Opsal Ringseth - Maren Ormset - Ane Skjølberg, Sara Hoftun Bjerksæter - Nora Høyem Olsen - Amalie Hoftun Bjerksæter, Ina Vårhus - Solfrid Vaagan Hofset - Marielle Meyer.

* Lagene går i garderoben for en siste prat.

* Det har kommet en del tilskuere på Ånesøyan.