Natt til tirsdag tok innbruddstyver seg inn hos Børsa Blomster og Hud & Velværeklinikken i Børsa sentrum. Begge virksomhetene ligger i kjelleretasjen i samme bygg som blant annet legekontoret holder til.

Les også: Her var det to innbrudd i natt

- Innbruddet ble oppdaget av en pasient som skulle til fysioterapeutene i samme bygget klokka 08.15, forteller Marit Oddveig Eggen, som eier blomsterbutikken sammen med Sølvi Søfting.

Politiet var tirsdag formiddag på en åstedsundersøkelse.

- Det er stjålet to bærbare pc-er, en del penger, hudprodukter og smykker, opplyser Randi Fagerholt, etterforskningsleder ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.

- Har dere sjekket innbruddet opp imot kjente vinningskriminelle som bor og ferdes i området?

- Ja, det har vi, men det er vanskelig å bevise noe så lenge det ikke er lagt igjen spor eller at tyvene vises på kamera, svarer hun.

- Så ingen av dem hadde overvåkningskamera og alarm?

- Nei, sier Fagerholt.

Fagerholt sier at det er opprettet sak på forholdene, men at de foreløpig har få spor å gå etter. Politiet er selvsagt interessert i tips.

Hvordan innbruddstyvene har tatt seg inn, er foreløpig litt uklart, men trolig er det gjennom ei dør via lokalet til fysioterapeutene i kjelleretasjen. Deretter har de brutt seg videre inn gjennom gitter til de andre virksomhetene.