18-åringen stjeler overskriftene nok en gang. Etter fire mål som indreløper mot Faaberg i forrige serierunde, fikk han prøve seg mot spiss borte mot Kolbu lørdag. Sondre takket for tilliten og scoret like så godt hat-trick igjen. Unggutten har nå scoret 11 mål på de fem siste kampene. Han står nå totalt med 14 mål denne sesongen og er med det Orklas toppscorer.

Slik var: Kolbu-Orkla 1-7

Slik var: Tynset-Buvik 2-0

Solid kamp

Etter at Tynset gjorde jobben hjemme mot Buvik, måtte Orkla vinne borte mot Kolbu for å henge med serielederen. Og det gjorde Nils Arne Eggens mannskap til gangs. Til pause sto det 3-0 og utover i andre omgang kjørte Orkla over Kolbu og vant hele 7-1.

Opprykksrival Lillehammer spilte på sin side uavgjort borte mot Kvik og ligger nå fire poeng bak Tynset og to poeng bak Orkla.