Den 11. februar neste år er det 50 år siden bandet Difference så dagens lys. Det er også 25 år siden Travellin` Strawberries først kom sammen. Det skal selvfølgelig feires med jubileumskonsert i Trondheim. Men nå har gjengen også bestemt seg for å ta med fansen på tur.

Trekløveret Tore Johansen, Ivar Gafseth og Erling Mylius inviterer til miniturné og «roadshow» i England, nærmere bestemt i Liverpool. Der skal de følge i Beatles fotspor, samtidig som de feirer seg selv.

– Det er ekstra stort at vi har mulighet til å dele denne opplevelsen sammen med fansen, sier Johansen. Åge Aleksandersen fikk med seg fem tusen til Royal Albert Hall, mens vi får med oss rundt 150 stykker til Liverpool, og det er jo enda bedre, sier Tore Johansen til Bydelsavisa.

Difference var et rockeband som spilte sammen fra 1966 til 1969, og fra 1974 til 1980. Bandet ga ut tre studioalbum og åtte singler.

Travellin' Strawberries er en musikkgruppe som er mest kjent for «The Julekalender», som gikk på TV2 i 1994. I 1997 var de tilbake på skjermen med «Prinsesse Gullhår og de tre omreisende trubadurer». En av deres mest kjente låter er «The Støveldance», som ble gitt ut som singel i 1994. Sangene fra begge TV-seriene ble gitt ut på plate.