Forestillinga spilles i orkdal kulturhus onsdag 5. april.

I "Bukkene Bruse i badeland" er bukkebrødrene på vei til seters for å gjøre seg fete (som vanlig), da de oppdager et nytt skilt: «Badeland - 200 meter».

Selvfølgelig er lek og moro i badeland mer gøyalt enn sammenstøt med eventuelle troll under brua på vei til setra, og bukkene lar seg friste av det våte element.

Badeland er spennende, og særlig den supre sklia Snurre Snabel, men så kommer det bøllete trollet (som sannsynligvis savner bukkene, sånn innerst inne) og lager kaos på badelandet, så her må den største bukken Bruse ta tak.

På scenen ser vi Paal Viken Bakke, Marianne Edvardsen, Ingrid Liavaag, Suzanne Paalgard, Sarah Sandberg, og Per Emil Grimstad.

Det er Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund som har laget forestillingen, dramatisering og sangtekster er ved Tine Thomassen, regissørene er Anne Marit Sæther og Espen Dekko, og komponisten er Martin Smidt. Scenograf, dukkedesigner, kostymedesigner, og dukkemaker er Gilles Berger, men også Ina Sæther Berger har laget dukker. Lysdesigner er Anders Audum, dramaturgien er ved Siri Løkholm Ramberg, og produsenten av hele sulamitten er Emnet Kebreab.

Forestillingen passer for barn og barnslige i absolutt alle aldre.

Det er ikke ofte man ser katter som er glade i bading. Foto: L.P. Lorentzen