Torsdag

«Bamse og heksens datter» er en ny film om den populære bjørnen med blå bukser og lue. I denne filmen finner Krøsus Sork gull i bevernes dam. For å rive dammen og få gullet for seg selv, lurer han heksens datter, Lova, til å trylle bort Bamse. Når Bamse så er borte, er det opp til alle barna å stoppe Krøsus, men for å klare det, må de alle legge fra seg uenighetene sine og jobbe sammen, og det er kanskje enklere sagt enn gjort …?

«Guardians of the Galaxy, vol. 2» fortsetter noen måneder etter der den forrige filmen fra 2014 sluttet. Galaksens voktere må kjempe for å holde den nye familien samlet mens de nøster opp i mysteriet rundt Star-Lord / Peter Quill (Chris Pratt) sitt sanne opphav. Gamle fiender blir nye allierte og favorittkarakterer fra det klassiske Marvel-universet dukker opp og bistår heltene.

Søndag

«Gråtass redder gården» er nyeste film om den lille traktoren, og følger hakk i hæl på «Gråtass gir gass» fra i fjor. Denne gangen står Goggens lille gård i fare for å bli slukt av kommunens motorveiplaner. Gråtass og Gustav får ideen om å lage et gigantisk speil som reflekterer solens stråler, i håp om at jorden skal bli fruktbar nok for enda en åker, det er nemlig bare store gårder med fem åkre – ikke fire som på Goggens gård – som er viktige nok til å bli spart, og klarer de å få fem åkre, må veien legges utenom. Greier Gråtass og kompani å redde gården? Se filmen og finn det ut selv.