Torsdag

«The Boss Baby» er en animert komedie om en familie, sentrert rundt syv år gamle Tim (Miles Christopher Bakshi, barnebarn til den geniale regissøren Ralph Bakshi (som har stått bak filmer som «Fritz the Cat», «The Lord of the Rings» fra 1978, og «Cool World»),), som «helt plutselig» får en ny lillebror. Men det er noe uvanlig med den nye babyen. Han bruker dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann (Alec Baldwin), og kaller seg selv «The Boss Baby». Og babyen har et mål … Verdens søthetsskala er i fare, når kompaniet Puppy Co, går inn for å få babyer ned fra tronen av søthet, og heller gjøre valper til det søteste i verden. Det er en merkelig film, men litt søt, også, og fylt med kjente skuespillere (i alle fall originalen, som i tillegg til de ovennevnte, har blant andre Tobey Maguire, Steve Buscemi, Lisa Kudrow, og Jimmy Kimmel).

«Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge», eller «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» som den egentlig heter, er den femte filmen i «Pirates of the Caribbean»-serien. Ikke verst når man tenker på at den første filmen var basert på en fornøyelsesparkattraksjon. Filmen starter med en gruppe avdøde sjømenn, ledet av den fryktelige Kaptein Salazar (Javier Bardem), som klarer å rømme fra Devil's Triangle, og som er fast bestemte på å drepe hver eneste pirat på havet, spesielt Jack Sparrow (Johnny Depp). Poseidons legendariske trident er Jacks eneste håp, men for å finne den, må han først smi en skjør allianse med astronomen Carina Smyth (Kaya Scodelario) og den unge sjømannen Henry (Brenton Thwaites). Ved roret på «The Dying Gull», Jacks ynkelige, lille, slitte skip, prøver Jack ikke bare å snu sin uheldige situasjon, men også å redde livet sitt fra grepet til en av de mest formidable og ondskapsfulle fiendene han har møtt.

Søndag

«Lærer Frosk» handler om Lisa på 8 år, som er svært selvstendig. Blant annet passer hun på at moren sin, som er en stresset veterinær, får i seg frokost og rekker jobben. På skolen liker Lisa læreren sin, som heter Frans, men Frans bærer på en stor hemmelighet … På grunn av en genetisk feil blir Frans forvandlet til en frosk, både når han vil, og ikke. Og det skaper jo litt problemer, både for ham og for omgivelsene. Spesielt blir det vanskelig når skolen får en ny rektor som vil at skolen skal bli landets beste, og da passer ikke en froskelærer inn.

«Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge» går også på søndag.