- En av de største innen EDM-sjangeren, sier Thomas Løseth og Daniel Mandal om artisten som skal stå for avslutningsshowet lørdag 29. juli.

For dem som ikke umiddelbart nikker gjenkjennende til forkortelsene over kan det opplyses at EDM står for Electronic Dance Music, og rommer blant annet artister som Kygo, Alan Walker og Matoma.

Les også: Musiker med bakkekontakt

For den yngre garde er CLMD, med over 30 millioner streams, et svært godt kjent artistnavn.

- Med hiter som Dust (utgitt med Astrid S), Stockholm Syndrome, Hangover og hans siste singel Never Wanna Loose You, kommer Vannspeilet til å eksplodere i magi, lover Løseth og Mandal, som sier artisten har et ellevilt liveshow som passer settingen veldig bra.

Venneprosjekt

Bokstavene står i dag for Create Love, Music & Dreams. Fra starten av sto de for Carl Louis & Martin Danielle, som er navnet på de barndomskompisene som startet på prosjektet på Snarøya utenfor Oslo. Prosjektet ble oppløst, men Martine Danielle, som nå er bosatt i Los Angeles, driver konseptet videre med stor suksess verden over.

Les også: - Mye å glede seg til

For femte gang

- Sammen med artister som Staysman & Lazz, Anders Jektvik og Björn Rosenström vil CLMD sette en perfekt ramme for årets festival, kommenterer arrangørene, som mener årets artistvalg er svært variert og vil fenge et bredt sammensatt publikum.

Strandafestivalen ble arrangert for første gang 27. juli 2013 og har blitt et svært populært innslag for musikk og festivalpublikum i Midt-Norge.