«Bone Tomahawk» er en amerikansk western-horror fra 2015, med blant andre Kurt Russell og Matthew Fox i rollene. Handlingen er satt til 1890-årene og i starten møter vi Purvis og Buddy, som lever av å rane og drepe reisende. Når det kommer ryttere, gjemmer de seg i åsene, og går en til dels ublid skjebne i møte.

I byen Bright Hope aner de fred og ingen fare … Helt frem til kona til en lokal rancheier, visesheriffen, og en fange bortføres av en mystisk indianerstamme som lever i huler og ryktes å ha overnaturlige egenskaper.

Den lokale sheriffen (Russell) tar opp jakten på kidnapperne sammen med mannen hennes, reserve-visesheriffen, og Brooder – en utdannet herre som har rykte på seg for å være flink til å ta ut indianere og bedåre kvinner (Fox).

Mens de begir seg inn i lovløst terreng, truer de indre motsetningene i troppen med å sabotere oppdraget før det engang har begynt.

Det er en små-grotesk film til tider, med scener hvor den naturlige reaksjonen er å se vekk, men likevel en veldig god debut fra regissør S. Craig Zahler.