Søndag

«Biler 3» er – som navnet tilsier – den tredje filmen i Pixars storslåtte, animerte barnefilmer om antropomorfe biler. I denne fartsfylte filmen ser vi en ny bølge av neste generasjons hitech racerbiler innta Piston Cup. Ledet av en sleip utfordrer dyttes legendariske Lynet stadig lenger bakover i feltet. I den tøffe konkurransen må Lynet McQueen finne nye allierte for å hente inspirasjon. Klarer han å finne mot i seg selv for å gjøre comeback på bilracingens største scene?

«Tulip Fever» er et romantisk drama satt til Amsterdam på 1600-tallet. Den rike og aldrende kjøpmannen Cornelis sandvoort (Christoph waltz) hyrer en ung maler til å male et portrett av seg og sin unge, vakre kone, Sophia (Alicia Vikander). Sophia og kunstneren faller fullstendig for hverandre mens hun sitter modell for ham. De innleder et hemmelig forhold og mens tulipanfeberen er på sitt høyeste, iverksetter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for å sikre en fremtid sammen. Filmen er basert på Deborah Moggachs roman med samme navn.

Torsdag

«Bigfoot Junior» handler om Adam, som drar ut på en episk og utfordrende reise for å finne ut mysteriet bak sin savnede pappa, bare for å finne ut at han er ingen ringere enn den legendariske Bigfoot!

«IT» er en skrekkfilm basert på boka med samme navn av Stephen King, og er du ikke redd for klovner fra før av, så blir du det etter å ha sett Pennywise i aksjon. I filmen kommer syv barn, kjent som «The Losers Club», ansikt til ansikt med livets problemer i en liten by som heter Derry. De sliter både med mobbere, og et monster i klovneskikkelse som kalles Pennywise …