Søndag

«Biler 3» er – som navnet tilsier – den tredje filmen i Pixars storslåtte, animerte barnefilmer om antropomorfe biler. I denne fartsfylte filmen ser vi en ny bølge av neste generasjons hitech racerbiler innta Piston Cup. Ledet av en sleip utfordrer dyttes legendariske Lynet stadig lenger bakover i feltet. I den tøffe konkurransen må Lynet McQueen finne nye allierte for å hente inspirasjon. Klarer han å finne mot i seg selv for å gjøre comeback på bilracingens største scene?

«Thelma» er Joachim Triers nye, norskspråklige film. En «gysende nydelig horror», om vi skal tro Dagens Næringsliv. Filmen handler om en ung kvinne – Thelma (Eilie Harboe) – som flytter fra sin religiøse familie på Vestlandet for å studere i Oslo. Her treffer hun medstudenten Anja, og de to blir trukket mot hverandre på mystisk vis. Thelma blir overveldet av følelser hun ikke tør anerkjenne, samtidig som hun får uforklarlige anfall. Skremmende og overnaturlige krefter presser seg frem – og en dag forsvinner Anja sporløst … Filmen vant for øvrig kritikerprisen på Den norske filmfestivalen i Haugesund, og skal delta på festivaler i Toronto, New York, og London.

«Thelma» går også på torsdag.

Torsdag

«Bigfoot Junior» handler om Adam, som drar ut på en episk og utfordrende reise for å finne ut mysteriet bak sin savnede pappa, bare for å finne ut at han er ingen ringere enn den legendariske Bigfoot!