Fire kronede humorkonger står klar i Orkdal kulturhus fredag 6. og lørdag 7. mars. På scenen er også en trehest i full størrelse med en stor varmblodshest.

Det er duoen Pål Tyholt og Thomas Voldseth fra Lånkerevyen som har med seg hesten og som attpåtil har kjøpt seg egen hestehenger for å frakte hesten.

– Og det kun for ett nummer på cirka fem minutter, sier Knut Ole Laksøyen som gir seg ende over for galskapen.

Bygdenorge på kornet

Det er altså fire norske humormestere pluss den lokale humorkongen Knut Ole Laksøyen som invaderer scenen i Orkdal kulturhus denne marshelga.

Foruten duoen Tyholt og Voldseth kommer Harald Morten Bremseth som er kjent blant annet fra Lånkerevyen og Kveli & Raanes og norgesmester flere ganger fra Norsk revyfestival på Høylandet.

– Bare ansiktsuttrykkene til Harald Morten Bremseth er verdt inngangsbilletten alene, mener Laksøyen.?

Laksøyen framhever Bremseths tolkning av «selbyggen» som tar bygdenorge på kornet, og han ser klart at Tander Bakli gleder seg til å treffe «selbyggen» da de har rimelig mye å prate om.

Nyheter på samisk

Laksøyen er også ganske så sikker på at det blir spennende å møte «Kåre Kushøle» i Odd Ivar Bergs skikkelse. Odd Ivar Berg er norgesmester i standup og velkjent fra Høylandet.

Det blir også ganske sikkert innslag med nyheter på samisk, og ellers kan man aldri vite hvor Nils Arne Eggen dukker opp ifølge Laksøyen som også byr på et topp trimmet band med Kristian Raanes, Richard Wold, Frode Slupphaug og Eirik Hansen samt Ingrid Stendahl Sæterbakk på vokal.

– For de som har plasser langt bak i salen, kan vi forsikre at de skal få med seg alle ansiktsuttrykk og grimaser da vi kjører storskjermproduksjon ved siden av scenen, sier Laksøyen som føyer til at det fortsatt er noen billetter igjen både fredag og lørdag.