Frontfigur for Oktoberrock, Olav Berg, er godt fornøyd med gjennomføringa av jubileet til hjertebarnet sitt. Men han er likevel spent på hvorvidt rockefestivalen går rundt økonomisk.

Håper på

budsjettbalanse

– Jeg har ikke full oversikt over økonomien ennå. Mitt inntrykk er at det var mye folk i Orklahallen, så jeg håper vi går i balanse.

Ifølge Berg ble det solgt cirka 700 billetter i forhåndssalget. Men antall billetter solgt i døra, samt inntekter fra ølsalg og mat, er ikke klart ennå.

– Vi regner med at vi må ha solgt mellom 1100 og 1200 billetter for å gå i null, forteller Berg.

Berg er imidlertid tydelig på at et eventuelt underskudd kan bety slutten for Oktoberrock. Berg har personlig tatt på seg den økonomiske risikoen.

– Et betydelig underskudd kan bety kroken på døra. Det hadde vært veldig trist.

Optimist

Berg er likevel optimistisk, og ønsker å avvente med å konkludere med noe som helst før han har fått den fulle og hele oversikt.

– Jeg synes det var et godt oppmøte, og gjennomføringa gikk fint på alle måter. Publikum og bandene kosa seg, og stemninga var god.

Dersom økonomien tillater det, håper Berg at rockefestivalen kan leve videre i samme størrelse som i år.

– Dette er den største utgaven av Oktoberrock noensinne. Klarer vi å nå de økonomiske målene, er det duket for å fortsette på samme måte, sier han, og roser alle de frivillige, deriblant Orkla, som hadde 80 personer i sving under arrangementet.