I kveld går den sjuende av ti runder i Stjernekamp av stabelen, og orkdalsjenta Celine Solemsløkk Helgemo henger fortsatt med. Til tross for at hun de siste gangene har vært blant de tre siste med færrest stemmer.

Forrige lørdag var hun sikker på at eventyret var over.

– Sist var jeg helt overbevist om at jeg ville ryke. Oddsen var imot meg; operasjangeren, det at to skulle ut og at jeg hadde vært blant de tre siste flere ganger. Så jeg ble veldig, veldig overraska over at jeg gikk videre, forteller hun.

Heavy og gospel

Dermed får hun muligheten hun har håpet på, helt siden hun ble med. Hun skal få synge gospel.

– Helt fra starten har jeg sagt at gospel er det jeg har hatt mest lyst til å synge. Jeg har aldri sunget gospel før, men blir bare så glad av det. Det er en skikkelig gladsjanger.

Og som om ikke det er nok. I kveld skal artistene gjennom to sjangere, og den andre er heavy metal. Også det er en sjanger som passer Celine som hånd i hanske.

Besøk hjemmefra

Celine har hatt familien sin i salen hver gang, og det betyr svært mye for henne.

– Det betyr veldig mye, bare det å få se dem. Mamma har nettopp åpna ny butikk og pappa har begynt i ny jobb. Likevel prioriterer de å komme til Oslo hver lørdag. Det er en veldig raus ting å gjøre. Jeg tror de vet hvor mye det betyr for meg.