Glad Hall T vant det meste som kunne vinnes av ei hoppe både som tre- og fireåring. Som treåring vant hun hoppekriteriet, Norsk Oaks, Tamin Sandys æresløp, samt at hun representerte Norge under EM for treåringer. Fagbladet Trav- og galoppnytt kåret orkdalshoppa til årets beste treårshoppe i 2013, en sesong hvor hoppa tjente nesten én million kroner.

Fireårssesongen ble fulgt opp med blant annet andreplass i hoppederby verdt 250 000 kroner, samt seier i Oaksrevansjen med en førstepremie på 100 000 kroner. Totalt travet hun inn 650 000 kroner i fjor som fireåring.

I år som femåring har hoppa vunnet ett løp og tjent i overkant av 150 000 kroner. På 38 løp i karrieren er det blitt 13 seirer og nesten 1,8 millioner kroner innkjørt. Og nå skal altså hoppa friste lykken i Frankrike.

– Vi kommer til å sende henne nedover til Frankrike i starten av desember, hvor vi ønsker å prøve henne under den franske vintermeetinget. Hun er veldig sterk, og vi håper og tror at hun skal kunne dra fordel av de litt lengre løpene i Frankrike. Samtidig skal det bli spennende å få noen andre til å trene henne. Jeg har kjørt henne siden hun var ett år, og det kan godt hende at hun kan respondere positivt på et annet treningsopplegg, opplyser Terje Rostad og legger til at Glad Hall T skal stå oppstallet hos nordmannen Tom Forkerud under oppholdet.