Samlaget består av lagene Lønset, Opdal & Midtbygden, Innset, Rennebu, Meldal, Soknedal, Budal, Singsås, Haltdalen og Hovin. I år sto Hovin skytterlag som vertskap for de 27 møtende fra de forskjellige lagene da de avholdt sitt årsmøte.

«Skyttersamlaget har i 2015 hatt et godt år med tanke på sportslige prestasjoner. Otte Hårstad fra Rennebu ble Norsk mester i feltskyting og vi må tilbake til 1968 for å finne en norgesmester i denne grenen fra Gauldal da Jarle Aarhaug fra Soknedal ble mester», melder skyttersamlaget i en epost til ST.

«Videre har vi også norgescupvinner i Felthurtigskyting med Hans Jakob Løkkesmo fra Budal. Videre må nevnes Håvard Rønning fra Rennebu som vant klasse 2 på årets Landsskytterstevne hvor også Anita Jære presterte godt og var kun to innertiere fra en plass på Kongelaget. I ungdomsklassene hadde vi hele 7 utøvere som kvalifiserte seg til finaler på Landsskytterstevnet, noe som lover meget godt for framtida», skriver de videre.

Ordfører Gunnar Krogstad fra Melhus var gjest på årsmøtet der Even Stene, Even Kjøsen, Kåre Nygård og Ole Steigedal, alle fra Meldal fikk tildelt utmerkelser for skyting gjennom mange år.