Kafe Kaos på Amfi-senteret på Orkanger var i 2015 blant de ti beste i Midt-Norge på å selge softis.

– Vi er imponert over at dere har kommet så høyt på det første driftsåret og ser fram til videre samarbeid. Dere har også veldig høyt volum på kuleis. Dette sier salgskonsulent Marit Grav Hveding hos Hennig Olsen, som har laget norsk iskrem siden Sven Hennig- Olsen kom hjem fra Chicago med sine hemmelige oppskrifter i 1924.

– Dette var en gledelig overraskelse og en god motivasjonsfaktor for å selge enda mer, sier Stein Dyrseth, daglig leder ved Kafe Kaos.

Han sier at de ansatte har vært veldig flinke til å anbefale alle typer is fra første dag.

– Vi har vært nøye med å passe på renholdet slik at både isdisk og softismaskin har vært plettfri hver dag. Dette gjør at produktene frister og vi får stor omløpshastighet, noe som er helt nødvendig for det beste resultatet smaksmessig, poengterer Dyrseth.