Canal Digital og Discovery er enige om en ny distribusjonsavtale som betyr at du nå får tilbake de kanalene som har vært borte siden mandag 1. februar, skriver Canal Digital på sin nettside. TV-kanalene skal være tilbake allerede torsdag formiddag.

Partene kom ikke til enighet i forhandlingene søndag kveld 31. januar. Dermed forsvant 13 kanaler fra plattformen.

- Forhandlingene har vært krevende, men vi er glade for å ha lykkes med en fremtidsrettet avtale som sikrer godt lokalt og internasjonalt innhold, tilpasset endrede brukervaner. Vi vil nå på ulike vis legge til rette for at seerne skal kunne ta igjen noe av det de ikke har fått sett mens kanalene har vært borte, skriver Canal Digital i en pressemelding.

– Dette har vært krevende forhandlinger, men vi har nå endelig kommet fram til en god løsning, ikke minst for seerne. De får nå tilgang til mer norsk fotball, billigere, i årene som kommer. Telenor og Canal Digital er viktige bidragsytere og støttespillere når vi fra 2017 kan realisere vår «fotball til folket»-visjon. Vi er også fornøyde med at vi endelig kan fortsette det gode samarbeidet vi hadde med Telenor,Harald Strømme, sjef for TVNorge og Discovery Networks.