En mann i 30-åra bosatt i Orkdal har siden fredag ettermiddag vært savnet. Store letemannskaper har vært i aksjon, hovedsakelig i Orkdal, Meldal og etter hvert i Femundmarka. Men han har ikke kommet til rette.

– Det er ikke noe nytt i saken. Han er fortsatt savnet. Vi er fortsatt interessert i tips dersom noen vet hvor han er eller ser bilen hans, sier lensmann i Orkdal og Agdenes, Tor Kristian Haugan til ST onsdag formiddag.

Søket, der Røde Kors og fly har vært involvert, ble trappet ned søndag ettermiddag på bakgrunn av at det ikke var noen holdepunkter å gå etter.

Men søndag kveld i 23-tida la den savnede mannen selv ut et innlegg på ei lukket gruppe på sosiale medier. Haugan, ønsker ikke å si hva som stod i meldinga.

Uansett: Dette betyr at den savnede mannen er i live, at han i utgangspunktet ikke er i fare, samt at han det er han selv som ikke ønsker å gi seg til kjenne.

Det har også vært søkt etter mannens bil, en grå BMW 316i stasjonsvogn 2004-modell med registreringsnummer som begynner med AD.