Torsdag ble en hel kveld på Falksenteret på Kyrksæterøra viet til mote og shopping.

– Vi klarer ikke å finne ut hvor mange ganger vi har hatt moteshow her på Falksenteret, men det er i hvert fall ti!

Slik innledet konferansier Erik Snekvik årets moteoppvisning. Klesbutikkene på senteret har denne unike muligheten hvert år til å vise fram kolleksjoner fra sine leverandører. Lokale mannekenger stiller opp for å gå på catwalken, og kvelden tiltrekker seg mange publikummere.

Inspirasjon

Først ut var de aller minste, som gikk oppvisning for klesbutikken for barn, Mille & Mini. Noen var litt beskjedne, mens andre tok utfordringa på strak arm.

Videre fulgte de andre butikkene på Falksenteret opp med litt eldre modeller, og viste fram både sports- og turklær, hverdagsantrekk og klær til fest.

Konferansier Snekvik fortalte underveis om både modellene og hvordan klærne kunne styles. Etter endt oppvisning, var det tilbud i nesten hele butikken, og mange benyttet muligheten til å friske opp sommergarderoben etter å ha fått en inspirasjonsboost fra moteshowet.

Populært

Hemne trekkspillklubb stilte som vanlig opp for å lage god stemning, mens Falksenteret krydde av folk. Før og etter moteoppvisningen sang og spilte Malin Bjørkaas Martinez for de oppmøte.

Moteoppvisning er tydeligvis populært – folk så ut til å storkose seg. Senteret holdt åpent til 22.00, og mange lot seg friste av gode tilbud denne kvelden.