De fleste hadde nok regnet med at årets sesong ville bli tøff for Buvik, også spillerne selv. Likevel er det ekstra tungt når målene renner inn i mot, på den måten de har gjort den siste tiden.

– Det er klart det er tungt. Vi trenger en seier snart, men vi er klar over at vi må kjempe hardt for å komme oss opp av denne bølgedalen, sier trener Brage Meistad, etter tapet for Kolstad.

Spesielt tungt er det siden laget har terpet så mye defensivt den siste tiden. Fredagens kamp viser at laget fortsatt har et stykke å gå.

Målkalas

Det skulle til slutt bli hele 11 mål på Da-tel arena fredag kveld. Topplaget Kolstad ble for sterke og vant 7-4, til tross for at kampen til tider var jevnspilt.

– Jeg synes vi er det beste laget i starten, men plutselig ligger vi under med to mål. Vi har for dårlig markering, og de kommer for lett til sjansene. Det er veldig enkle mål vi får i mot, sier Meistad.

Kolstad gikk til pause med 2-4-ledelse, men treneren sier at spillerne likevel hadde troen på å få med seg et resultat.

– Jeg var imponert da vi kom tilbake fra 0-3 til 2-3. Det viser moral, til tross for de stygge sifrene vi har hatt i det siste.

Typisk

Meistad gikk ut til andre omgang med stor tro på poeng.

– Spillerne var på hugget i pausen, går deretter ut på banen og skaper sjanser med en gang. Men vi har ikke marginene med oss, men det er vel typisk for et lag i motgang.

Han etterlyser litt mer kynisme fra guttene, men tror at laget skal klare å jobbe seg gjennom en tøff periode.

– Det er bra oppmøte på trening og stemningen er god. Vi må fortsette å jobbe med det defensive, for fire mål på hjemmebane skal holde til seier, sier han, og legger til at det er naturlig med svingninger i et så ungt mannskap.

Trener Brage Meistad var skuffet etter kampen, og syntes det var tungt å svelge sju baklengsmål. Men han er fornøyd med moralen i laget. Foto: Truls Lereggen