Fredag var det stor aktivitet med helikopterflyging på Rindalsskogen. Ei ny hytte er under oppføring, og på grunn av ulendt terreng valgte hytteeier Stian Furuhaug og Marit Hellan Furuhaug å benytte seg av lufttransport.

Familien bor i Trondheim, men avstanden til Rindalsskogen er ikke lang, og i tillegg har dem slekta si her.

Stian Furuhaug forteller at tomta har han hatt noen år, så nå var det på tide å realisere hyttedrømmen fult ut. På grunn av ulendt terreng ble det bestemt å benytte seg av lufttransport fra Skogsletta opp til tomta i Furuhaugmarka.

Grunneier Torgrim Furuhaug forteller at eiendomsskatten til nå har hatt liten betydning for bygging av nye hytter. Han er ikke bekymret for framtida, men det har gått litt tregt med tomtesalget i de siste ti åra.

Torgrim forteller at Furuhaugmarka har flere fasiliteter. Gapahuken ved Storvatnet er det største trekkplastret. Det er barnevennlig og tilrettelagt for funksjonshemmede. Her kan man grille og stå på bryggekanten å fiske.

Stian, Marit Hellan Furuhaug og sønnen Petter gleder seg til at hytta kommer opp og de får nyte fine sommerdager med bading og fisking.
Hyttetomta er ved Storvatnet i Furuhaugmarka.