Gruppa er norgesmestre i breaking og kjent fra blant annet Norske Talenter og som vinnere av Mitt dansecrew på TV2.

Danseforestillinga som er i regi av Riksteateret, presenteres som akrobatikk på ekstremt høyt nivå, med flott scenografi, spesialeffekter og fantastiske kostymer.

Over 7 år

Forestillinga som er produsert av Absence Crew i samarbeid med Den Nationale Scene, er på turné med Riksteateret på 45 ulike steder over hele landet og passer for alle over 7 år.

Etter forestillinga er det på alle spillesteder «meet and greet» der publikum får hilse på danserne og kanskje ta noen av bilder sammen med dem i foajen i kulturhuset.

Strålende omtaler

Forestillinga « Absence: NORR - Da gudene breaket» har fått strålende omtaler i media med blant annet følgende omtale:

«Absence gjør norrøne guder til breakemestere i en forrykende dansekamp som imponerer (...) De gjør vanvittige krumspring, levende hjul og bevegelser raskere enn øyet kan følge. Absence danser fletten av alle og nå gjør de det som norrøne guder.»

Gullsekken

Absence Crew er ellers kjent for suksessforestillinga Askeladden På Nye Eventyr, som ble spilt for skolebarn over hele Norge og vant Gullsekken 2013 for beste produksjon. I år var de også aktuelle med Oldschool – En battle mot alderdommen, som hadde premiere under Festspillene i Bergen.

Her er det også muligheter for publikum å breake sammen med gudene.Foto: Jarle H. Moe