Siden sommeren 2011 har ekteparet Torill Mevik og Kjell Konstad tatt imot gjester på Konstadtunet i Vassbygda i Skaun kommune.

Låven, som er omgjort til selskapslokale, har vært en populær samlingsplass for selskap, kurs og kulturarrangement, blant annet for Skaun Artikailleris årlige sommerrevy.

Mandag denne uka ble det lagt ut en nyhetsmelding på Konstadtunets facebook-side: «Denne uka starter ei ny tidsregning på Konstadtunet. «Ho mor» Torill begynner i nytt arbeid utom gården og vi tar ikke lenger imot bestillinger på nye arrangement. Etter mange år med både artighet og arbeid vil vi takke for tilliten og tilbakemeldingene alle dere gjester har gitt oss og vi vil takke alle våre gode hjelpere og samarbeidspartnere! Engasjementet for god smak og god mat av trønderske råvarer tar vi med oss videre».

Ekteparet, som overtok garden Konstad i 1985 etter Kjells to onkler og to tanter, drev tidligere med mjølkekyr og kjøttproduksjon, men i 1988 ble de siste dyra solgt og begge gikk ut i sivile jobber.