HEMNE: Ei 16 dekar stor tomt rett overfor Hemne misjonshus er til salgs med en prisantydning på 6 millioner kroner. Men den er veldig matematisk utregnet.

– Selger, som er Kjell Harald Kristiansen fra Skien, har gitt uttrykk for at han veldig gjerne ønsker å bli kvitt eiendommen. Derfor utelukker jeg ikke at han kan akseptere bud som ligger godt under prisantydningen på 6 millioner. Han er åpen for alle bud, sier eiendomsmeglerfullmektig Magne Opheim hos Privatmegleren i Trondheim.

48 boenheter

Eiendommen har ligget ute for salg i flere måneder, uten at noen har vist interesse. Opheim er imidlertid blitt møtt med stor iver for prosjektet i Hemne kommune.

– Vi snakker her om ei tomt på 16 dekar som er midt i blinken for boligbygging. Reguleringskravene tilsier tre boenheter pr dekar, og da snakker vi om 48 boenheter, sier kommuneplanlegger Malin Sæther.

Kan være kreativ

Hun er full av lovord både om beliggenheten og terrenget.

– Dette er sentrumsnært, og det er ei flott og flat tomt, godt egnet for småhus i to etasjer, og godt egnet for familier. Her ligger det også godt til rette for å lage for eksempel et fellesareal midt i for å ivareta sosiale rammer. Det er i det hele tatt ei drømmetomt for en arkitekt med masse kreative ideer, sier hun.

Les mer

Les hele saken om prosjektet Vollanekra i STs papirutgave/e-avis for onsdag.