Gjennom nettstedet morgenlevering.no kan du nå bestille ditt daglige brød frem til klokken 21 på kvelden. Dagen etter får du ferskt brød levert av avisbudet. Du er ikke nødt til å abonnere på avis for å benytte tilbudet. Baksten blir levert der du i så fall ville måtte hente avisen din.

– Det blir levert på samme plass som avisen leveres. Budet har med krok, og maten henges opp i en pose, sier Espen Solem i Adressa distribusjon.

Inne på nettsiden er det per i dag mulig å velge mellom 27 bakervarer. Det inkluderer alt fra vanlig kneippbrød til croissanter og boller.

Adressa distribusjon leverer over hele Midt-Norge. Torsdag er oppstarten på den nye tjenesten. Tidligere har den vært prøvd ut med godt resultat på Østlandet.

– Varene er godt emballert med plast og papirpose. De er så godt pakket at det ikke er problem med hygiene. Varene oppbevares også tørt og over bakkenivå, sier Solem.

Det er Nærbakst som leverer produktene til Adressas terminal på Heimdal. Derfra kjøres de ut til omfordelingssentraler, der avisbudene henter brødet, sammen med aviser og pakker som skal ut til kunder.

Les mer i torsdagens papiravis.