Skeidar åpner på Oti-sentret tredje juledag. – Det har vært en veldig pågang fra folk som vil jobbe for oss, sier Jan Arild Nilsen, varehussjef hos Skeidar i Trondheim. Han ser fram til å åpne den nye butikken i Orkdal i mellomjula.

– Det blir full fart og gode tilbud, det kan jeg si ganske trygt, lover han.

Over tre mål

Skeidar skal innrede en butikk på mellom 3000 og 3500 kvadratmeter i Oti-sentrets andreetasje. Arbeidene med å gjøre klar lokalene er godt i gang. Det samme er ansettelsesprosessen.

– Stillingene ble utlyst på finn.no i forrige uke, og vi driver i disse dager og kaller inn folk til intervjuer, forteller Nilsen.

Starter nøkternt

– Hvor mange ansatte skal dere ha?

– Det blir i alle fall tolv. Kanskje flere. Vi har som policy å starte nøkternt, og heller øke etter hvert som vi får behov – i stedet for å måtte begynne å si opp folk.

Varehussjefen er imponert over den store interessen det er og har vært for å jobbe hos Skeidar på Orkanger, og legger til at de håper å ha ansatt «laget» i første halvdel av oktober.

– Det har vært en enorm respons, det er sjelden vi opplever noe slikt. Det var også utrolig mange henvendelser før vi lyste ut stillingene.

Les hele artikkelen i ST onsdag.