Folk fra hele landet og deler av utlandet blir å finne i Orkdal i morgen.

– Vi vet det kommer folk fra Oslo i sør til Finnmark i nord. I tillegg vet vi at det kommer besøkende fra både England og Estland, sier primus motor Olav Berg.

Store navn

Konseptet er tuftet på å samle artister og musikk som preget det rocka musikkøret på 70- og 80-tallet. Konseptet har med andre ord slått til.

– I år snakker vi om størrelser som Ken Hensley fra Uriah Heep, Stage Dolls og kanskje landets beste heavyrockvokalist Jørn Lande, sier Berg.

Divin’ Ducks, Trine Rein og The Jan Holberg Project med Tore André Helgemo, gjenforeninga av gruppa Voltage, Ravage Rose og det lokale ungdomsbandet Snakerush er de øvrige på plakaten denne kvelden.

– Publikum som trekker hit er alt fra 18 til 70 år.

Solid omsetning

– Vi er i rute med forberedelsene, og billettsalget er på dette stadiet bedre enn i fjor. Stor scene og trivsel i Orklahallen er det vi satser på, sier han.

De er tre personer fra foreninga Oktoberrock som står bak, men folk fra Orkla Fotballklubb skal stå for både vakthold og servering. I tillegg er det et innleid vaktselskap på plass.

– Det blir en kveld med ei solid omsetning, uten at jeg kan tallfeste det her og nå, sier Berg.

Busses hjem

Det skal også gå greit å komme seg hjem. Etter konsertene, går det busser både i retning Meldal og Trondheim. Bussen til Trondheim vil kjøre Fv 801 (gamle E39) via Viggja, Børsa, Buvika og Klett. Meldal-bussen kjører gjennom Orkanger sentrum via Fannrem, Svorkmo, Løkken, Meldal sentrum, Storås og ned til Svorkmo igjen.