Orkanger J18 spiller i helga om en plass blant de beste jenter 18-lagene i Norge. Orkangerjentene spiller på hjemmebane i den siste og avgjørende kvalifiseringen til Lerøyserien.

I helga spiller Orkanger mot Fyllingen, Førde og Oppsal. Første kamp ble spilt lørdag mot Fyllingen. Her tapte jentene med ti mål, og stillingen ble til slutt 21-31.

– Vi henger med bra de første femten minuttene, men det blir etter hvert tydelig at det er nivåforskjell på lagene. Alt i alt så spiller jentene en helt ok kamp, sier Øyvind Togstad.

Han sier at Fyllingen er det beste laget Orkanger møter i gruppespillet, og at han tror at de med stor sannsynlighet kommer til å vinne hele gruppespillet, og at det vil bli en kamp om andreplassen.

– Jentene prøvde å henge med i kampen, og det blir små marginer, men det er også viktige marginer i fordel Fyllingen. Vi har mange sjanser, sier Togstad.

Han sier at det er en stor prestasjon av jentene og i det hele tatt spille kvalifisering for nasjonal serie, og at jentene er nærmere enn på lenge.

Neste kamp

Orkangerjentene spiller neste kamp i kveld klokka 18:00. Da skal de bryne seg på Førde.

– Vinner vi i kveld blir det finale i morgen, sier Togstad.