Orkanger J18 tok seg ikke videre til Lerøyserien. Det ble avgjort etter dagens tap mot Oppsal hvor kampen endte 17-23. Håndballjentene har storspilt tidligere i kvalifiseringen, men med helgens ene seier og to tap ble det ikke spill i Lerøyserien denne gang.

– Vi er med helt inn, helt til siste kamp. Det er litt av en prestasjon når vi ser hvem vi konkurrerer mot. Det er gode spillere og lag, og noen av motstanderne er landslagsspillere, sier Togstad.

Det ble dessverre en del stang ut og noen brente straffekast. Men håndballjentene hadde flere flotte prestasjoner og til tider veldig bra spill.

– Det var små marginer, viktige marginer, og vi brenner for mange klare målsjanser. Det er forskjellen på lagene i dag, pluss at vi hadde noen flere tekniske feil, sier Togstad.

Han forteller at spillerne er skuffet.

– Det skal de være, men det rister de av seg og kommer til vanlig trening i morgen. Så ser vi fremover på høstens kamper i serien, smiler han.

– Vi har gjorde en meget respektabel jobb i dag, og har vist hva laget er godt for. Vi har også prestert godt over tid.

Togstad forteller at Orkanger er en breddeklubb og at målet er å få egne spillere opp på seniornivå.

– Flere av disse spillerne vil få spilletid i 2.divisjon etter hvert. Vi håper å være denne regionens klubb som kan delta på slike turneringer. Det er høyt nivå. Vi klarer det kanskje med egne spillere, men vi håper at de største talentene fra andre klubber ser potensialet og flere velger å spille for oss, avslutter Togstad.