Lørdag ettermiddag spilte Orkangers 5. divisjonslag semifinale i kretsmesterskapet borte mot Brekken. Dette var ett av tre hinder for å nå målet om opprykk til 4. divisjon.

Men Orkanger var aldri i nærheten av å stikke av med seieren. Vertene tok ledelsen etter bare 11 minutter. Fem minutter senere doblet hjemmelaget ledelsen til 2-0. Og før det var spilt 20 minutter sto det 3-0 til Brekken. Det resultatet holdt seg til pause og ble et håpløst utgangspunkt for andre omgangen for Orkanger.

Heller ikke ut i andre omgang ble det bedre for Orkanger. Etter en knapp time sto det 4-0 til Brekken. Ti minutter før full tid reduserte Joachim Elshaug for Orkanger.

Det endte til slutt med 4-1-tap og dermed må Orkanger belage seg på å spille 5. divisjon også neste år.