Orkla FK signerte onsdag kveld ny trener for klubbens damelag i 3.divisjon og J19-lag. Det er Roger Rian fra Buvika.

51-åringen har UEFA B lisens og NFF B lisens spillerutvikling (populært omtalt som B+), og er høgskoleutdannet i pedagogikk.

Han har trenerbakgrunn fra Buvik (gutter/junior) og Gimse (G16). I tillegg er han i dag kretslagstrener(NFF Trøndelag/Team BDO) på jentesiden og ansvarlig trenerutvikler og soneansvarlig for klubb BDO i Gauldal sone.

Han er også kursholder for NFF Trøndelag sin utviklingsavdeling, samt at han har vært soneansvarlig/sonetrener for TFK spillerutviklingstiltak (både for gutter og jenter) sone Gauldal siden 2010.

- Orkla FK er meget godt fornøyd med signeringen. Roger er den type trener som vi ønsket oss; en trener med meget god formell kompetanse og spesielt innenfor spillerutvikling, sier Erlend Yslad, sportslig leder for junior og senior, damer og herrer i Orkla.

- Med Roger sin brede kompetanse og sitt engasjement i ulike kretstiltak, vil han tilføre jente-/kvinne fotballen i Orkla FK mye kunnskap og entusiasme. Vi ser virkelig fram til å samarbeide med Roger framover, legger han til.

Roger Rian jobber som HSE Manager ved Bredero Shaw. Han overtar som trener for Orklas damelag etter Jimmy Wikell.