De store nedbørsmengdene som er ventet onsdag og mot helga gjør at NVE advarer mot flere skred i nær framtid. Det er fortsatt en del veier som er stengt eller har redusert fremkommelighet etter søndagens og mandagens kraftige nedbør.

Her er oversikten fra Statens vegvesen:

* Fylkesvei 65 ved Storås har ett felt stengt på grunn av oversvømmelse. Gjelder ved Storåsbakkene.

* Fylkesvei 490 i Meldal har ett felt stengt på grunn av jordskred.

* Fylkesvei 700 ved Ramberget på strekningen mellom Berkåk og Svorkmo har for tiden smal veibane og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen etter jordskred.

* Fylkesvei 700 ved Kjerstad på strekningen mellom Berkåk og Svorkmo har innsnevret vei og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen etter jordskred.

Samferdsel utenfor vårt distrikt:

* Meråkerbanen er fremdeles stengt på grunn av jordskred, mens Rørosbanen er åpnet for trafikk igjen etter skredet som gikk mandag morgen.

* E14 ved Renaa gård på strekningen Stjørdal - Storlien har ett kjørefelt stengt. Det er lysregulering og manuell dirigering på stedet. Det er redusert framkommelighet på grunn av opprydningsarbeid. Veien kan bli stengt på kort varsel.

* Fylkesvei 192 i Mosvik er stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid etter at det oppsto store sprekker i veien 26. november. Denne veien blir åpnet i løpet av dagen.

* E6 ved Horg har ett felt stengt og det er lysregulering på stedet etter jordskred.

* Fylkesvei 14 ved Måvika på strekningen Nordskjørin - Reppkleiv er stengt på grunn av steinskred. Torsdag skal man mannskap inn med helikopter for å undersøke situasjonen.

* Fylkesvei 30 ved Hindbjørga på strekningen Havsjøen og Støren er innsnevret og kan bli stengt i perioder på inntil 15 minutter på grunn av vedlikeholdsarbeid etter jordskred. Stenging vil kun skje mellom 07.00 og 15.00