For andre gang legges denne eiendommen på Fannrem ut for salg. Nå med en redusert prisantydning sammenlignet med forrige gang.

For andre gang legges denne eiendommen på Fannrem ut for salg. Nå med en redusert prisantydning sammenlignet med forrige gang.

Lagt ut for salg igjen med ny prisantydning

I første halvdel av oktober i år ble denne villaeiendommen på Fannrem lagt ut for salg. Aldri tidligere hadde en enebolig i STs nedslagsfelt blitt lagt ut med en slik priantydning: 7,9 millioner kroner.

Hans Christian Espenes, eiendomsmegler og partner i Privatmegleren, og kjent fra TV3-programmet «Boligjakten», fikk oppdraget med å selge villaen på 269 kvadratmeter. Det ble lagt opp til kun private visninger.


 

Men før jul ble det kjent at kjendismegleren byttet jobb til Heimdal Eiendomsmegling. Samtidig overtok Jørgen Rostad i Eiendomsmegler 1, avdeling Orkanger, oppdraget med å selge eiendommen på Fannrem.

Rostad mener dette er en svært unik eiendom, ikke bare i Orkdal, men også i midtnorsk sammenheng. Det begrunner han med tre mål tomt, potensial for et eget tun, nærhet til travpark og ikke mist utformingen av selve boligen.

- Vi ser litt med nye øyne på salget og legger den ut til 6 990 000 kroner, legger han til.

Eiendommen med tre mål tomt, som ligger cirka én kilometer sør for Orkdal kirke, ble for få dager siden lagt ut på markedet igjen.

Mer å lese på Avisa Sør-Trøndelag:
comments powered by Disqus
Leses nå:

Fikk to sølv i NM

Isfjord Norway mottok fredag, og siste dag av årets fiskerimesse Aqua Nor, to sølv i NM for sine smakelige produkter.

Stor interesse for introjakter

Norges mener de har Jeger- og Fiskerforbund truffet blink med sin storsatsing på introjakter i år.

Nå får de felles eiere

Jordbærpikene og Big Bite samles under felles eierskap. Alternative konsepter kan dukke opp, melder Bjørn Wiggen.

19. august 2000:

– Lær språket!

– Rasismen har kostet meg et ekteskap, sa Moratt Yenidemir til ST i august 2000.