Avisa Sør-Trøndelag arrangerer kurs i pålogging, for deg som vil lære å få tilgang til e-avisa og abonne- mentsstoffet som snart kommer på nettavisa.

Det første kurset er allerede gjennomført, og det settes opp nye kurs fortløpende etter hvert som interesserte tar kontakt.

Marianne Pettersen Aae og Svein M. Haarsaker var på det første kurset, og hadde god nytte av det.

- Jeg har lært meg hvordan jeg får tilgang til pluss-sakene både på ST og Adressa, så nå er jeg i forkant før lanseringa til ST. Det var greit å forstå, systemet er egentlig enkelt, sier Aae.

Lett å oppdatere seg

Hun sier hun tidligere har savnet å komme seg inn på pluss-saker.

Haarsaker er godt fornøyd med at han nå har fått lagt inn e-avisa som app.

- Tidligere har det vært tungvint å bla i e-avisa på mobil og nettbrett. Det var besøket verdt bare å lære seg dette. Nå er det lett å holde seg oppdatert også når jeg er på reiser, sier Haarsaker.

For øvrig synes han «verden begynner å bli skrudd», når han ser hvordan alle sitter med ansiktet ned i hver sin mobiltelefon. Men han mener teknologien er praktisk til sitt bruk.

Vil du også lære?

- Det blir en lettere hverdag. Jeg er ingeniør, så jeg må henger med på data, sier Haarsaker.

Medierådgiver Thomas Høeg var tilgjengelig med opplæring og vafler til kursdeltakerne, og det vil han også være i tida framover.

Hvis du også ønsker opplæring i å logge på før omlegginga 1. februar, kan du ta kontakt med oss på: annonse@avisa-st.no eller telefon 952 52 253.

- Vi setter opp nye kurs fortløpende etter behov, sier Høeg.