Politiet fikk like over klokka 08 torsdag morgen melding om en kollisjon på fylkesvei 65 på Kvåle i Orkdal. Det er et par kilometer sør for Torshus folkehøgskole.

En kassebil og en semitrailer har frontkollidert. To personer var på et tidspunkt fastklemt, én i hver bil. Begge ble relativt raskt frigjort og fikk behandling av legepersonell på stedet. De ble deretter fraktet til sykehus med ambulanse, i tillegg til en tredje person.

Alle nødetater var på stedet, inkludert luftambulanse.

Ulykka har skjedd i en sving, få meter fra avkjørsla til Kvålsjårvegen. Semitraileren kjørte i retning Svorkmo, mens kassebilen kjørte i retning Orkanger da ulykka skjedde. Semitraileren havnet utfor veien og over rekkverket der den har rullet rundt. Kassebilen står fortsatt på veien.

Fylkesveg 65 ble umiddelbart stengt. Ifølge skadestedsleder (politiet) vil veien bli stengt en periode på grunn av bilberging og tekniske undersøkelser.

Begge kjøretøyene har ifølge STs reporter på stedet fått store materielle skader. Skadeomfanget på personene som er fraktet til sykehus, er foreløpig ukjent.

Årsaken til ulykka er også så langt ukjent.

Det er omkjøringsmuligheter på østsida av elva via Vormstad, Solbu og Blåsmo.

Foto: Anders Aa. Morken