Siri Grøttjord ble gjenvalgt som leder da Skaun Ap avholdt årsmøte i forrige uke. Nye i styret er Marit Rossvold Ness fra Børsa og Viggja Arbeiderlag som nestleder, og Steinar Arvid Johnsen fra Skaun Arbeiderlag som styremedlem. Ellers fortsetter Eivind Stende som sekretær og Georg Heggelund som kasserer, begge fra Buvik Arbeiderlag.

Fattigdomsbekjempelse, ren energi, bioenergi, forbrukslån, FV 802 fra Valset bru til Lereggen og arbeid for alle var saker som ble behandlet på årsmøtet. Årsmøtet var særlig opptatt av hvordan få de unge inn i arbeidslivet, forteller Eivind Stende. Partiet hadde også en egen gjest på programmet.

- Inge Haukvik deltok på årsmøtet og han fortalt litt om sine samlinger gjennom et langt liv og spesielt at han hadde samlet på bøker om Arbeiderbevegelsen og også på grammofonplater. Dette i tillegg til hans enorme samling av Prøysen-effekter som han har på Snøfugl gård i Buvika. Alle som var til stede på årsmøtet fikk en bok og en grammofonplate av den gamle sorten. Det var meget generøst av Inge Haukvik, tusen takk, sier Stende.

Til stede på møtet var også Ordfører i Klæbu, Kirsti Tømmervold, som holdt foredrag om «KLÆBU – Beste bygda i byen». - Foredraget var relatert til valget i 2015 og hvordan Arbeiderpartiet fikk ordføreren i Klæbu. Kirsti fortalte også om arbeidet som førte til at Klæbu og Trondheim slås sammen til en kommune, forteller Stende.