I løpet av de siste månedene har flere boliger i Orkdal kommune blitt lagt ut for salg - til rekordpris.

I første halvdel av oktober i fjor kom en villaeiendommen på Fannrem ut på markedet. Aldri tidligere er en enebolig i STs nedslagsfelt lagt ut med en så høy prisantydning: 7,9 millioner kroner.

Eiendommen ble aldri solgt til denne prisen. En ny megler overtok salget like før jul, og på nyåret ble villaen lagt ut på nytt, denne gang med en prisantydning på 6 690 000 kroner. Boligen er fortsatt ikke solgt.

På julaften ble en stor funkisvillaen på Ustjåren (forsidebildet) lagt ut for salg. Prisantydninga er satt til 7 250 000 kroner. Boligen er fortsatt ute i markedet, med samme prisantydning.

I midten av februar ble den største av i alt tre toppleiligheter i leilighetskomplekset Bankgården i Orkanger sentrum lagt ut for salg. Den skal videreselges (videreselger kontrakt) før den er innflyttingsklar. Prisantydninga er 6 750 000 kroner.

Dersom eieren nå får prisantydning, eller i hvert fall mer enn 6 650 000 kroner, blir dette den dyreste leiligheten som noensinne er solgt i Orkdal.

PS! Den dyreste eneboligen som hittil er solgt i Orkdal, ligger i Rosenvikveien på Orkanger og ble solgt for 6,2 millioner kroner.

Den midterste av toppleilighetene her i Bankgården skal selges.