Det blir en tur innom vakre Mostar. (Foto: commons.wikimedia.org)

Det blir en tur innom vakre Mostar. Foto: commons.wikimedia.org

De første nettene skal tilbringes på Grand Hotel Palazzo i Porec, der yachter og badebåter ligger så å si i inngangspartiet. (Foto: commons.wikimedia.org)

De første nettene skal tilbringes på Grand Hotel Palazzo i Porec, der yachter og badebåter ligger så å si i inngangspartiet. Foto: commons.wikimedia.org

Cavtat er siste stoppested. (Foto: commons.wikimedia.org)

Cavtat er siste stoppested. Foto: commons.wikimedia.org

Så lang tid tok det før ST-turen var utsolgt

Det er en enorm interesse for årets ST-tur. Etter et kvarter var turen fulltegnet. Kun én gang tidligere har leserturene med avisa Sør-Trøndelag og Orklareiser blitt solgt ut like raskt, og det var da reiser gikk til Normadie, Jersey og Paris.

Var spent

Sommerens lesertur skal gå til Kroatia og en tur innom Mostar i Bosnia. Klokka ni mandag morgen åpnet salget.

- Vi var litt spent i forkant av at salget åpnet. Turen er forholdsvis kostbar i og med at vi reiser i juli når det er høysesong, samt at vi bruker hotell av veldig høy kvalitet, forteller daglig leder hos Orklareiser, Hugo Storsand, som ble positivt overrasket da telefonen begynte å kime mandag morgen.

Venteliste

- Turen ble utsolgt på 15 minutter, og vi har allerede ti personer på venteliste. Nå er vi i kontakt med Norwegian og hotellene med tanke på å få flere plasser, sier en glad Orklareiser-leder.

ST-turen går med fly fra Værnes til Pula i Kroatia 2. juli med hjemreise fra Dubrovnik 11. juli, også det med direktefly.

Mer å lese på Avisa Sør-Trøndelag:
comments powered by Disqus
Leses nå:

Familie og landbruk i fokus

KrF-lagene i framtidige Orkland kommune byr på uteaktiviteter, grilling og ikke minst landbrukspolitikk når de inviterer til familiedag i Knyken lørdag 19. august.

Rassikring ved tunnel

Fanggjerdet ved tunnelinngangen her skal tåle steinblokker på 20 tonn som faller i 100 km/t.