Thomas Løseth fra Orkdal er storfavoritt i lørdagens finale av The Voice.

29-åringen har sjarmert både dommere og publikum på TV2 i høst og sunget seg helt til finalen på Fornebu.

Les også: - Betyr alt å ha dem her

Med seg i finalen får han Agnes Stock, Sebastian James Hekneby og Andreas Santiago Stønjum. Løseth er storfavoritt til å bli neste trønder ut med seier i en tv-sendt talentkonkurranse. I hvert fall hvis man skal tro spilleselskapet Betsson.

Hvilken plassering får han? Vinner av The Voice Nummer 2 Nummer 3 Nummer 4 Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Hvilken plassering får han? Vinner av The Voice 100% Nummer 2 0% Nummer 3 0% Nummer 4 0% Du har allerede stemt 1 stemmer

- Vi tror seieren vil primært stå mellom Thomas Løseth og Agnes Stock. De to har vært på toppen av listene siden livesendingene startet og har byttet på å være den største favoritten. Stock var blant de to utsatte i semifinalen, mens Løseth har vært stabil i hele høst. Derfor har han seilet frem som en storfavoritt foran finalen, sier PR-manager i Betsson.com, Eirik Grønning i ei pressemelding.

Les også: Viser finalen på storskjerm

Storfavoritt synes orkdalingen også å være hos de som setter penger på vinnerspill i The Voice.

- Det er stort sett utelukkende kommet spill på enten Thomas eller Agnes. Rundt 80 prosent av spillene er satt på Thomas. Så mange som fire av fem tror altså på The Voice-seier til Trøndelag, sier Eirik Grønning i Betsson.com.