Operasjonssentralen ved Trøndelag politidistrikt forteller lørdag formiddag i 09-tida at det fortsatt ikke er gjort funn i leteaksjonen etter 23-åringen på Kyrksæterøa.

- Vi starter opp igjen i dag når dagslyset kommer. Det er blant annet mannskap fra både oss (politiet), Norske redningshunder og andre der, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund.

Les også:

Leteaksjonen startet onsdag ettermiddag/kveld. Søket har hovedsaklig vært fokusert på sentrumsnære områder på Kyrksæterøra, med utgangspunkt i hybelen hvor han bor.

Mannen fra Eritrea bor opprinnelig på Frøya. Men har går nå på Hemne videregående skole og bor derfor på hybel på Kyrksæterøra.

- Vi har vært i kontakt med Hovedredningssentralen i dag tidlig. Det vurderes søk med Sea King, men været av gjør om det skjer, sier Aaslund.

Les også: - En sjelden trivelig, ung mann

- Vil letinga fortsatt skje i sentrumsnære områder?

- Ja, i dag blir en del nye teiger i området avsøkt, svarer han.

Politiet har tidligere bedt beboere i området om å sjekke hager og redskapsboder om mannen kan befinne seg der. I tillegg er de svært interessert i tips og vitneobservasjoner.

- Det har kommet inn en del tips, uten at det så langt har ført til funn. Vi ønsker fortsatt tips, men da bør det være tips av nyere art, sier operasjonslederen ved Trøndelag politidistrikt.

Les også: Har du sett denne mannen?

Fredag kveld ble blant annet elvene Søa og Haugaelva i sentrum undersøkt av dykkere. Og parallelt med leteaksjonen pågår det selvsagt etterforskning og etterretning.

Den siste sikre observasjonen av 23-åringen ble gjort onsdag formiddag i 10-tida. Da snakket hybelverten med mannen utenfor huset der han bor.

Det mest interessante tipset så langt skal være at mannen ifølge en melder skal være sett ved Bunnpris onsdag klokka 20.25. Han har da gått oppover Stølan og over til Storøya, og derfra mot fylkesvei 680.

Les også: - Savnet elev preger skolen

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med  folk som enten har gått eller kjørt i dette området i tidsrommet onsdag kveld mellom klokka 20.25 og 21.

- Ta kontakt på telefon 02800, sa Anette Ertvåg, lensmann i Hemne og Snillfjord, til ST fredag ettermiddag.

Dette er den 23-årige mannen som fortsatt er savnet. Foto: John M. Myrhaug