Valgkomiteen for tidenes første fylkesårsmøte i Trøndelag Senterparti er nå ferdig med sin innstilling til fylkesstyre for Trøndelag Senterparti. Som leder foreslår komiteen Gunn Iversen Stokkefra Skaun.

Stokke har vært fylkesleder i Senterpartiet i Sør-Trøndelag tidligere, og har siden 2013 vært fylkesvaraordfører i Sør-Trøndelag. Fra 1. januar er hun hovedutvalgsleder Veg og sitter i fylkesutvalget i Trøndelag. Stokke har også plass i kommunestyret i Skaun og er en del av formannskapet der.

- Valgkomiteens innstilling er enstemmig på alle punkter og valgkomiteen er glad for å kunne presentere et styre med representanter fra hele Trøndelag, sier valgkomiteens leder Ola Borten Moe.

Han er glad for å kunne presentere et sterkt lag til å lede Trøndelag Senterparti.

- Det er mange flere som vil bidra og Trøndelag Senterparti vil definitivt bidra til å videreutvikle et parti i videre vekst, sier Moe.

Trøndelag Senterparti har sitt første årsmøte på Scandic Hell 9.–10. februar 2018. Trøndelag Senterparti blir Senterpartiets desidert største fylkeslag med rundt 3000 medlemmer, 20 ordførere, nesten like mange varaordførere og fylkesvaraordføreren.

Som 1. nestlederforeslås Per Olav Tyldum, mens Ole Herman Sveian fra Malvik er innstilt som 2. nestleder.