Svært mange unger stilte opp sammen med foreldre og besteforeldre da Orkdal tråvklubb i samarbeid med Oti-sentret bød på ridning både på ponni og voksne hester. I tillegg var det anledning til å ta seg en tur sittende på hestevogner med erfarne hestefolk bak tømmene.

Mange unge fikk sitt aller første møte med hestene. Noen frydet seg, mens andre var mer skeptiske til å begynne med. Men etter hvert så det ut til at alle fikk seg en tur og ville gjerne prøve igjen.

Alt foregikk på parkeringsplassen utenfor Oti-sentret og det var fullt med folk hele tiden. Det var også anledning til å prøve seg på hesteskokasting. Og det vanket selvsagt premier på alle. Og at flere maskoter gikk rundt og lot seg fotografere sammen med barna og dele ut små godbiter, var selvsagt ekstra morsomt. Inne på senteret var det ordnet med tegnebord som også var godt besøkt av kreative, unge tegnere.

Trivsel

– Det er dette som er trivsel. Jeg er veldig fornøyd med at vi fikk til dette flotte samarbeidet med tråvklubben, sa senterleder Roy Egil Johansen ved Oti-sentret til ST. Representanter fra tråvklubben var enig og syntes dette var en fin mulighet til kanskje å rekruttere nye medlemmer for framtida.

Vi synes at dette var et flott tiltak og viser at arrangørene ønsker å tenke litt nytt for å skape blest om sine ulike aktiviteter.

Og ungene hadde en kjempeflott dag.