Etter at Brede Hangeland valgte å gi seg på landslaget har det vært store diskusjoner om hvem som kan ta over arven etter den langreiste midtstopperkjempen.

Nå kan det se ut som landslagssjef Per Mathias Høgmo har sett seg ut erstatteren. Hemnværingen Vegard Forren ser muligens ut som den heteste kandidaten etter at han fikk kapteinsbindet i treningskampen mot Emiratene onsdag kveld.

– Det er klart det ga mersmak. Dette er stort for meg personlig, men jeg så ikke helt den komme, sa Vegard Forren etter onsdagens privatlandskamp mot Emiratene i Stavanger som endte 0-0 til adressa.no

Forren linket til Cardiff

Vil ta over rollen

– Jeg er veldig ivrig på å ta den rollen og fortsetter gjerne med det. Men samtidig er det så mange gode kandidater, at jeg er trygg på at Høgmo finner en til de neste kampene, sier Forren til adressa.no.

Forren var sammen med supertalentet Martin Ødegaard en av de få norske spillerne som kan få godkjent etter den svake kampen mot Emiratene.

Kaptein ikke klar

Skal en tro Høgmo så er ikke valget av kaptein endelig bestemt enda.

– Nei, det betyr ikke at han blir permanent kaptein. Men jeg må si at Vegard var banens beste spiller i dag. Han stod virkelig frem og var god, sa Høgmo etter kampen