HEMNE/FRØYA: Rikskjendis og Frøya-patriot Tore Strømøy sto for den offisielle åpninga da Sparebanken Hemne fredag etablerte seg i Stjernesenteret på Sistranda på Frøya.

Positivt på Hitra

– Vi hadde en meget vellykket åpning, der banken var representert både fra ledelsen og forstanderskapet, og der varaordføreren på Frøya også deltok i markeringen, sier banksjef Tor Espnes.

Etableringen skjer vel tre år etter at banken åpnet filial på Hitra.

– Der har vi hatt en positiv etablering med fin vekst, og nå håper vi det samme skjer på Frøya. Vi har fått en veldig god mottakelse, og er etablert i et kjøpesenter ca på størrelse med Falksenteret, sier Espnes.

Fra årsskiftet

Det som nå er et «fortrinn» for både Hitra og Frøya, er at bankens nye navn og logo er introdusert. På skiltet står det Hemne Sparebank – med ei splitter ny eik.

– Offisielt skjer navneskiftet fra nyttår. Da vil vi uniformere lokalene på Kyrksæterøra med ny logo. Men siden vi fyller 150 år i år, vil jubileumslogoen blir hengende ut året.

Enda et Hemne-firma

Også Mercantilnor, et datterselskap av Hemne Kraftlag, er også etablert i lokalene på Frøya. De driver med både regnskap, lønn og økonomisk rådgivning, og vil ha sin representant på plass én dag i uka.