Onsdag 1. oktober ble et nytt Norge-OL i 2022 skrinlagt etter at Oslo kommune trakk søknaden på grunn av manglende støtte i det politiske miljøet og blant det norske folk.

Mange mener Norges nei til OL er viktig i kampen mot IOCs pampevelde. Like før avgjørelsen om Oslo skal være søkerby til 2022-OL, kom IOC-toppenes urimelige krav fram:

* Tempererte hotellrom.

* Egen bilvei til stadion.

* 50 luksusbiler med sjåfører.

* Egne innganger på flyplassen

* Samsung-mobiltelefoner.

* Drinker på slottet betalt av kongen.

* Åpen hotellservering 24 timer i døgnet.

Dette har Knut Arne Bakke fra Fannrem i Orkdal tatt på kornet. 38-åringen la torsdag kveld ut denne teksten på sin egen facebook-side . Her tar han til orde for at OL må komme ned på jorda igjen :

«Kjære IOC-medlemmer! Til tross for at lekene i 2022 kan ende opp i Almaty Kasakstan vil jeg herved invitere til Cocktail-party i Hemneveien under arrangementet, med direkteoverføring av bob og aking på vår 42 tommer TV. Innen 2022 er Hemneveien blitt fylkesvei, og vi kan dermed tilby en egen fil fra Forve Bru og opp til det røde huset. Eneste mulige møtende trafikk er beboende fra Karlegga og utover til Svorkbygda. Vi kan på nåværende tidspunkt ikke love egen fil over brua ved Forve, men grønt lys skal det bli! Det jobbes politisk for å skaffe egen kjørebane over den fantastiske lakseelva Orkla.

Det røde huset minner på ingen måte om slottet i Oslo, men grunnet vår Panasonic varmepumpe med to innerdeler kan vi love 20 grader i flere etasjer. Grunnet trekk fra kjelleren kan det variere noe i trappoppgangen. Vi vil forsøke å ha døgnåpen bar, men varesortementet er begrenset til tynn kaffe av merke Gul Coop, hvor merkenavnet for øvrig vil være sladdet. Av underholdning ellers strever vi med å skaffe levende musikk alle dager, men det skal sies at vi har egen kassegitar.

Kongen vil bli bedt i Cocktail-partyet, men vi mener det blir for drøyt å sende regninga til Harald. Angående kravet om egen Samsung-telefon til hver enkelt besøkende, kan dette bli vanskelig da det er begrenset dekning for 4G i Hemneveien. Vi kan riktignok tilby Wifi med dekning helt ned til postkassen. Ved fare for lyn må vi dessverre slå av modemet, grunnet dårlige opplevelser med dette tidligere.

Mottakelse for presidenten med rød løper kan fikses på modellflybanen nede ved elva. Derfra ordner vi privat sjåfør med hest via den nye flotte regionale travbanen. På matfronten kreves det nye retter flere ganger daglig. Vi kan tilby både kjøttpølser, grillpølser, sossiser og wiener - så serveringen er i boks!

Transport til stadion i Kasakstan kan by på problemer, men vi kan alltids arrangere et kretsrenn i Knyken under besøket med konkurranser i mange vinteridretter. I Knyken får dere egen plass på stadion, og godpris på lems og Orkdalssodd! Vi har også utlån av akebrett i skileikområdet, og veden ved gapahukene er gratis til fri disposisjon. Husk fyrstikker!

Velkommen til flotte vinterleker i 2022, der idretten og folkefesten står i høysetet!»