Orkla FK ønsker med dette å gi en mulighet til enda mer fotballaktivitet for spillere som er motiverte og klare for ei ekstra treningsøkt i uka.

Jon Møkkelgård vil ha hovedansvar for «Xtra-øktene», men også andre orklatrenere, samt senior/junior-spillere vil bli engasjert i opplegget.

For å være med på Orkla Xtra-øktene, må guttene ha et godt treningsoppmøte i sin egen aldersklasse, samt vise gode holdninger og ha en treningsiver over gjennomsnittet. Målet er dessuten at øktene skal ligge på et høyere ferdighetsnivå enn de vanlige lagstreningene.

– Dette Orkla Xtra-tilbudet skal være med på å gi spillerne motivasjon og inspirasjon til å trene enda mer og med enda bedre kvalitet enn det den vanlige treningshverdagen gir. Øktene vil ha fokus både på tekniske ferdigheter og det å forstå fotballspillet - og ved å mikse ekstra motiverte spillere i ulik alder, tror vi dette vil være en god utviklingsarena for spillerne. Målet er selvfølgelig at guttene om noen år skal spille på Orklas A-lag, eller være klar for spill på et enda høyere nivå, sier Jon Møkkelgård.

Alle øktene går lørdag eller søndag formiddag på Orkla Kunstgress.

– Orkla Xtra-øktene vil fortsette ukentlig fram mot jul - med mål om å videreføre tilbudet også utover etterjulsvinteren, sier Møkkelgård.